平成21年度第5回交流会
外国料理教室「ウクライナ料理」


日時:平成22年2月28日(日)
場所:愛らんど今治 2階調理室


The 5th event of 2009
Foreign Cooking Class ‘Ukrainian Cooking’


Date: Sunday, February 28
Place: Ailand Imabari 2F


ウクライナから今治市へ嫁いで来た白石エレーナさんが、お友達の佐伯リーザさん
と一緒にウクライナ家庭料理を教えてくれました。メニューはウクラ
イナ家庭料理の定番、ボルシチ、ペリメニ、オリビエサラダの3品でした。
参加者たちは、張り切って珍しいお料理に挑戦していました。
Ms. Elena Shiraishi from Ukraine was an instructor of the ICIEA’s cooking event of
this year. Her friend, Ms. Liza Saeki was her assistant. The participants were happy to
make Borscht, Pelmeni, and Olivier Salad for the first time!